Misija i vizija

Naša misija je ostvarivanje zadovoljstva snabdijevanjem potrošača sa proizvodima odličnog kvaliteta, pokretanje domaće proizvodnje građevinskih proizvoda, obezbijeđivanje kontinuiteta u asortimanu a sve u cilju potpunog zadovoljstva naših kupaca. Naša vizija je da budemo sinonim za preduzeće koje stalno postavlja više standarde kako u oblasti trgovine, proizvodnje tako i u oblasti odnosa sa kupcima i novim trendovima, obuci svojih uposlenika u korak sa vremenima koja dolaze.

Vrijednosti zbog kojih kompanija ALMY predstavlja pouzdanog partnera od povjerenja:

Stručnost
Stalnim usvajanjem novih znanja i usavršavanjem stručnosti kompanija ALMY  nudi svojim kupcima i partnerima proizvode i usluge temeljene po vodećim evropskim standardima.

Rad
Kvalitetan rad je jedina prava garancija uspjeha, kojim se dugoročno stvara dodatna vrijednost za korisnika, zaposlenika i vlasnika. Svaki posao u kompaniji ALMY nastojimo da obavimo prema najvišim standardima kvalitete i u skladu s najboljim praksama.

Timski duh
Ujedinjavanjem individualnih kvaliteta ostvarujemo višestruko bolje rezultate nego što bismo ih mogli ostvariti kao skupina pojedinaca. Timski duh kompanije ALMY omogućuje svakome zaposleniku ostvarenje punog ličnog i stručnog potencijala.

Briga za korisnika
Sve aktivnosti kompanije ALMY fokusirane su na naš glavni cilj, zadovoljstvo kupaca. Povezanost s kupcima, razumijevanje i zadovoljenje njihovih potreba prioritet je svakog zaposlenika.

Pouzdanost
Mi u kompaniji ALMY ispunjavamo preuzete obaveze kako prema kupcima, tako i međusobno unutar kompanije. Trudimo se da poštujemo zadane rokove. Kontinuirano unapređujemo standarde kvalitete naših proizvoda i usluga.

Odgovornost
Savjesno i kvalitetno pristupamo obavljanju svojih svakodnevnih dužnosti. Ozbiljnim i odgovornim pristupom svakom pojedinom poslu nastojimo unaprijediti svoje rezultate i radnu okolinu.