Triangle

Od 2013.godine kompanija Almy je direktni uvoznik guma TRIANGLE, jednog od vodećih proizvođača guma u Kini.

Nudimo kvalitetne gume Triangle po veoma prihvatljivim cijenama za koje dajemo 12-mjesečnu garanciju i besplatnu montažu u našem servisu u Zenici. U ponudi imamo putničke i teretne gume najpoznatijih svjetskih brendova po najpovoljnijim cijenama sa mogućnošću ugradnje na licu mjesta. Uspješno pokrivamo sve segmente tržišta: od najpovoljnije do najzahtjevnije ponude visokog kvaliteta.

Skladište guma nalazi se na dvije lokacije, centralno veleprodajno skladište na adresi Sarajevska bb i maloprodajno skladište na adresi Vrandučka bb, Poslovna zona Pečuj u Zenici u sklopu kojeg je i vulkanizerski servis. Imamo izvrsno razvijenu mrežu dostave u sve dijelove Bosne i Hercegovine i svojim zalihama osiguravamo visoku raspoloživost i dostupnost.

U mogućnosti smo Vam nabaviti i gume prema vašim potrebama.

Maloprodajni objekti nalaze se u Zenici, na adresu Vrandučka bb, Poslovna zona Pečuj, i Zavidovićima u ulici Dr. Pinkasa Bandta bb.

U vulkanizerskom servisu lociranom neposredno uz prodavnicu auto djelova u Zenici, vršimo besplatnu zamjenu i montažu putničkih i teretnih guma kupljenih u našim prodajnim objektima.

Napominjemo da dio robe iz programa auto industrije možete pronaći i na našim benzinskim pumpama u Zenici, Sarajevu i Zavidovićima.

Sve gume Triangle, pored veleprodaje možete pronaći i u našim maloprodajnim objektima u Zenici i Zavidovićima.