Almy Gradnja

Duga tradicija i godine iskustva te visokokvalifikovano osoblje pruzaju sigurnost svima koji nam ukažu svoje povjerenje.

Kompanija ALMY GRADNJA je kompletan, samostalan, fleksibilan i operativan stručni sistem, koji je organizaciono, kadrovski i tehnički potpuno opremljen da na najvišem stručnom nivou realizuje sve zadatke iz oblasti arhitektonskog i građevinskog stvaralaštva.

Kompanija ALMY GRADNJA nastoji što originalniju ideju pretvoriti u vrhunski proizvod koji će zadovoljiti potrebe kupaca, osigurati kvalitet, ljepotu i vrijednost proizvoda kako bi se dugoročno održali na tržištu i pozicionirali daleko ispred konkurencije.

U proteklim godinama uspješno smo realizirali mnoštvo srednjih i velikih projekata za Raiffeisen Bank, IK Banka, Messer BH Gas, Soda So, Akova Impex, Bosna Sema, Univerzitet u Zenici, Zmajevac-Franca, RMK Promet, Gradski Muzej Zenica, KPD Zenica, Kantonalna Bolnica Zenica itd.

Niskogradnja

Osposobljeni smo za izvođenje radova na objektima svih vrsta i namjena, poslovnih, stambenih, industrijskih i sportskih, kao i na izvođenju istih radova na mrežama distribucije.

  • Opća izgradnja putne i komunalne infrastrukture (ceste, trgovi, javne površine, vodovod i kanalizacija, javna rasvjeta itd)
  • Iskop i osiguravanje građevinskih jama
  • Transport i deponovanje materijala i opreme (specijalni transporti)

Visokogradnja

Osnovna djelatnost naše kompanije je visokogradnja.

Duga tradicija i godine iskustva te visokokvalifikovano osoblje pruzaju sigurnost svima koji nam ukažu svoje povjerenje. Arhitekte i građevinski inženjeri na sebe su prihvatili odgovornost izvršavanja građevinskih poslova, koordinaciju između zaposlenih na gradilištima te nadgledanje radova u toku i osmišljavanje najboljih rješenja.

Almy Gradnja ima tim visokokvalifikovanih građevinskih inženjera sa licencom, bez kojih firma ne može ostvariti svoj uspjeh i apsolutno odgovoriti visini zadatka. Ovlašteni za sve vrste radova u građevinarstvu, građevinski inženjeri i arhitekte projektnu dokumentaciju prate te upoređuju izvršene radove i vrše korekcije ukoliko je potrebno.

Rekonstrukcija i uređenje postojećih objekata, te izgradnja stambenih i poslovnih zgrada, sportskih dvorana i terena djelatnosti su koje svjedoče o širokom spektru obavljanja građevinskih aktivnosti visokogradnje. Naša firma je u mogućnosti da gradi javne objekte kao što su zdravstvene, sportske, kulturne, trgovačke i slične građevine, zatim poljoprivredne i industrijske objekte.

Saznaj više