O nama

/o-nama/misija-vizija

Misija && Vizija

Naša misija je ostvarivanje zadovoljstva snabdijevanjem potrošača sa proizvodima odličnog kvaliteta, pokretanje domaće proizvodnje građevinskih proizvoda, obezbijeđivanje kontinuiteta u asortimanu a sve u cilju potpunog zadovoljstva naših kupaca. Naša vizija je da budemo sinonim za preduzeće koje stalno postavlja više standarde kako u oblasti trgovine, proizvodnje tako i u oblasti odnosa sa kupcima i novim trendovima, obuci svojih uposlenika u korak sa vremenima koja dolaze.

Vrijednosti zbog kojih kompanija ALMY predstavlja pouzdanog partnera od povjerenja:

Image not available

Stručnost

Stalnim usvajanjem novih znanja i usavršavanjem stručnosti kompanija ALMY nudi svojim kupcima i partnerima proizvode i usluge temeljene po vodećim evropskim standardima.

Image not available

Rad

Kvalitetan rad je jedina prava garancija uspjeha, kojim se dugoročno stvara dodatna vrijednost za korisnika, zaposlenika i vlasnika. Svaki posao u kompaniji ALMY nastojimo da obavimo prema najvišim standardima kvalitete i u skladu s najboljim praksama.

Image not available

Timski duh

Ujedinjavanjem individualnih kvaliteta ostvarujemo višestruko bolje rezultate nego što bismo ih mogli ostvariti kao skupina pojedinaca. Timski duh kompanije ALMY omogućuje svakome zaposleniku ostvarenje punog ličnog i stručnog potencijala.

Image not available

Briga za korisnika

Sve aktivnosti kompanije ALMY fokusirane su na naš glavni cilj, zadovoljstvo kupaca. Povezanost s kupcima, razumijevanje i zadovoljenje njihovih potreba prioritet je svakog zaposlenika.

Image not available

Pouzdanost

Mi u kompaniji ALMY ispunjavamo preuzete obaveze kako prema kupcima, tako i međusobno unutar kompanije. Trudimo se da poštujemo zadane rokove. Kontinuirano unapređujemo standarde kvalitete naših proizvoda i usluga.

Image not available

Odgovornost

Savjesno i kvalitetno pristupamo obavljanju svojih svakodnevnih dužnosti. Ozbiljnim i odgovornim pristupom svakom pojedinom poslu nastojimo unaprijediti svoje rezultate i radnu okolinu.

Image not available
Image not available
Image not available