Almy Card

Uživajte u Privilegijama Bez Sakupljanja Bodova!

Dragi naši vjerni kupci,

S ponosom vam predstavljamo Almy Card program - ekskluzivni način za ostvarivanje popusta bez potrebe za sakupljanjem bodova! Kroz ovaj program, želimo nagraditi vašu lojalnost i podršku te vam omogućiti nezaboravno iskustvo kupovine u Almy Baucentrima u Zenici, Zavidovićima i Nemili, na svim Almy benzinskim pumpama, kao i u salonima keramike Ceralmyco.

Naša zelena boja simbolizira oslobađanje od tradicionalnih načina sakupljanja bodova. Ne želimo da trošite svoje dragocjeno vrijeme na vođenje evidencije i čekanje na nagrade. Almy Card vam donosi jednostavnost i slobodu da odmah uživate u popustima, svaki put kad posjetite jedan od naših objekata.

Ova zelena boja također označava našu posvećenost očuvanju okoliša. Trudimo se da svojim poslovanjem doprinesemo očuvanju prirode, a svakom vašom kupovinom u Almy Baucentrima podržavate i vi ovu misiju.

Narandžasta boja u našem Almy Card programu simbolizira energično povezivanje s vama - našim dragim kupcima. Želimo vas potaknuti da budete aktivni sudionici programa, da se povežemo na dubljem nivou i omogućimo vam poseban tretman svaki put kad nas posjetite.

Ova dinamična boja odražava našu želju da svaki vaš dolazak bude poseban doživljaj, ispunjen iznenađenjima i posebnim ponudama. Almy Card vam donosi priliku da budete dio naše obitelji, gdje svaki član ima svoje mjesto i zaslužuje najbolje.

Ako već niste, nemojte propustiti priliku i pridružite se Almy Card programu odmah! S jednostavnom registracijom, dobit ćete svoju Almy Card karticu i automatski postati privilegirani član naše obitelji. Uživajte u ekskluzivnim popustima i posebnim pogodnostima već od vašeg prvog posjeta.

Ne zaboravite, naše zelene i narandžaste boje nose poseban simbolizam. Zelena označava oslobađanje od sakupljanja bodova i posvećenost zaštiti okoliša, dok narandžasta predstavlja našu energiju i želju za povezivanjem s vama, dragim kupcima.

Dodatno, želimo vas obavijestiti da s Almy Card programom ostvarujete popust od 5% u svim Almy maloprodajnim objektima. Naši vjerni kupci koji posjećuju Almy benzinske pumpe imaju priliku ostvariti popust od 5 kf/l pri svakom točenju goriva.

Dođite u Almy Baucentre u Zenici, Zavidovićima ili Nemili, posjetite Almy benzinske pumpe ili nas posjetite u salonima keramike Ceralmyco i iskoristite povlastice Almy Card programa. Budite dio naše posebne obitelji i uživajte u kupovini kao nikada prije!

Vaš Almy!