Almy Card

Uživajte u Privilegijama Bez Sakupljanja Bodova!

Dragi naši vjerni kupci,

S ponosom Vam predstavljamo Almy Card program - ekskluzivni način za ostvarivanje popusta bez potrebe za sakupljanjem bodova! Kroz ovaj program, želimo nagraditi vašu lojalnost i podršku te Vam omogućiti nezaboravno iskustvo kupovine u Almy Baucentrima u Zenici, Zavidovićima i Nemili, na svim Almy benzinskim pumpama, kao i u salonima keramike Ceralmyco.

Naša zelena boja simbolizira oslobađanje od tradicionalnih načina sakupljanja bodova. Ne želimo da trošite svoje dragocjeno vrijeme na vođenje evidencije i čekanje na nagrade. Almy Card Vam donosi jednostavnost i slobodu da odmah uživate u popustima, svaki put kad posjetite jedan od naših objekata.

Ova zelena boja također označava našu posvećenost očuvanju okoliša. Trudimo se da svojim poslovanjem doprinesemo očuvanju prirode, a svakom vašom kupovinom u Almy Baucentrima podržavate i vi ovu misiju.

Narandžasta boja u našem Almy Card programu simbolizira energično povezivanje s Vama - našim dragim kupcima. Želimo vas potaknuti da budete aktivni sudionici programa, da se povežemo na dubljem nivou i omogućimo Vam poseban tretman svaki put kad nas posjetite.

Ova dinamična boja odražava našu želju da svaki vaš dolazak bude poseban doživljaj, ispunjen iznenađenjima i posebnim ponudama. Almy Card Vam donosi priliku da budete dio naše obitelji, gdje svaki član ima svoje mjesto i zaslužuje najbolje.

Ako već niste, nemojte propustiti priliku i pridružite se Almy Card programu odmah! S jednostavnom registracijom u bilo kojem prodajnom objeku kompanije Almy, dobit ćete svoju Almy Card karticu i automatski postati privilegirani član naše obitelji. Uživajte u ekskluzivnim popustima i posebnim pogodnostima već od Vašeg prve posjete.

Pogodnosti koje se imaju uz Almy Card su sljedeće:

  • 5% popusta u Almy Baucentrima,
  • 5% popusta u Almy prodavnicama u sklopu benziskih pumpi,
  • 0,05 KM/l popusta na gorivo na Almy benzinskim pumpama,
  • 10% popusta u salonima keramike Ceralmyco,
  • 15% popusta u prodavnici autodijelova.

Ne zaboravite, naše zelene i narandžaste boje nose poseban simbolizam. Zelena označava oslobađanje od sakupljanja bodova i posvećenost zaštiti okoliša, dok narandžasta predstavlja našu energiju i želju za povezivanjem s vama, dragim kupcima.

Dođite u Almy Baucentre u Zenici, Zavidovićima ili Nemili, posjetite Almy benzinske pumpe ili nas posjetite u salonima keramike Ceralmyco i iskoristite povlastice Almy Card programa. Budite dio naše posebne obitelji i uživajte u kupovini kao nikada prije!

Vaša Almy!

NAPOMENA:
Važno je napomenuti da se nakon izdavanja prve besplatne kartice, svaka naredna kartica zbog gubljenja ili oštećenja naplaćuje iznosom od 10KM. Molimo Vas da budete odgovorni i pažljivi prema svojoj Almy kartici kako biste uživali u svim koristima koje ona pruža!
Ukoliko ste vlasnik/ca bijele Almy kartice (starija verzija), nema potrebe da predajete zahtjev za novu karticu jer su Vam aktivirane iste pogodnosti kao na novoj Almy Card.